Vorige: Volgende:
Vers Bloed

Daan de Raaf nieuwe Executive Strategy Director J. Walter Thompson Amsterdam

Geschreven door J. Walter Thompson Amsterdam op Mei 1 2015 - 2 min. leestijd

Daan (46) komt van Dare! Strategy, zijn eigen Brand Consultancy die hij in 2014 startte. Daarvoor was hij meer dan 11 jaar Strategy Director bij DDB Tribal Amsterdam. Daan zal binnen de Think-afdeling van JWT Amsterdam de competentie Strategie gaan leiden en mede vorm gaan geven aan de verandering die het bureau in 2012 inzette. Zijn achtergrond als Consultant Change Management komt daar zeker ook bij van pas.

In 2000 rondde hij zijn proefschrift Protecting brands: how to respond on adverse brand publicity af en werkte hij vervolgens meer dan vijf jaar als managementconsultant op het gebied van verandermanagement. Met zijn functie bij DDB Tribal Amsterdam kwam hij terug naar het werkveld van merken en communicatie.

Daan is ook nog altijd betrokken bij de wetenschappelijke wereld. Hij geeft aan de Erasmus Universiteit een collegereeks getiteld Brand Storm, is gastspreker bij verschillende vakken en betrokken bij uiteenlopende onderzoeksprojecten."J. Walter Thompson Amsterdam is in beweging en zoekt naar oplossingen voor de uitdagingen waar communicatiebureaus voor staan. De overtuiging dat verandering moet en de bereidwilligheid om te experimenteren en te leren, spreken mij enorm aan. Ik wil graag onderdeel zijn van deze groep mensen om samen te bouwen aan een bureau dat creativiteit in zijn volle potentie voor klanten weet te ontsluiten."

— Daan de Raaf, Executive Strategy Director J. Walter Thompson Amsterdam

 

"Met Daan kiezen we voor iemand die heeft aangetoond merken en hun business richting en groei te kunnen geven. Maar ook voor iemand die competentie strategie binnen Think en de ontwikkeling van strategie als vakgebied vorm kan geven. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking."

— Bas Korsten, Executive Creative Director J. Walter Thompson Amsterdam

Geschreven door
  • J. Walter Thompson Amsterdam

Volgende artikel