Vorige: Volgende:
Online Film

Een ondernemer heeft een hypotheek nodig die bij zijn ritme past.

Nationale-Nederlanden
Lees meer
Online Film

Een ondernemer heeft een hypotheek nodig die bij zijn ritme past.

We geven individuele Nederlanders voor wie NN moderne oplossingen biedt een kans om te schitteren.

  • Nationale-Nederlanden

  • Online Film

  • Hypotheken

  • Apr 2019

Uitdaging

Ondernemen en een hypotheek. Het lijkt een lastige combinatie als je een flexibel inkomen hebt. Maar ook als ondernemer met personeel, ZZP’er of freelancer kom je bij Nationale-Nederlanden in aanmerking voor een hypotheek: de Ondernemershypotheek. Hoe vertellen we Nederland dat Nationale-Nederlanden dé ultieme hypotheek aanbiedt voor ZZP’ers?

Inspiratie

We leven in een complexe, razendsnelle tijd. We eten anders, we wonen anders, we daten anders, we reizen anders. Kortom, we leven anders. Toch willen we vaak nog steeds een eigen huis als thuis. Alleen jij weet hoe je wilt leven en wat je wensen zijn voor je eigen thuis. 

Creatieve Oplossing

We gaven een podium aan individuele Nederlanders voor wie NN oplossingen anno nu biedt. Er is maar één Nederlander die als drummer de wereld rondreist en vanuit zijn Utrechtse kelder elektronische muziek produceert. Daarnaast geeft Joris drumles, maakt hij muziek voor commercials en heeft een eigen band. Een 9 tot 5 baan zou dan ook niets voor hem zijn. Hij geniet van de vrijheid van het muzikanten leven, ook al brengt het soms onzekerheden met zich mee. Joris is dus een echte ZZP’er, daarom hebben we deze film over hem gemaakt.

Volgende project