Vorige: Volgende:
TV - Film

Goed eten doet je goed.

PLUS supermarkt
Lees meer
TV - Film

Goed eten doet je goed.

Mooie dingen kunnen gebeuren wanneer je er echt werk van maakt.

  • Plus

  • TV - Film

  • Consumer Goods

  • Feb 2019

Uitdaging

Goede voornemens. Het is bijna een cliché dat de eerste paar maanden van het jaar in het teken staan van gezondheid, welzijn en ’less is more’. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kunnen we heel Nederland inspireren om beter te eten en een gezonde levensstijl te omarmen?

Inspiratie

Eten (en vooral goed eten) is een fantastisch domein om verhalen te vertellen. Bijvoorbeeld de rol van voedsel in een relatie - en hoe goed eten een diepgaand effect kan hebben op je leven en geluk. Mooie dingen kunnen gebeuren wanneer je er echt werk van maakt.

Creatieve Oplossing

In de film volgen we een getrouwd stel, dat ondanks talloze jaren samen en duidelijke genegenheid, gescheiden levens begint te leiden. De vrouw kijkt nauwlettend naar haar man, terwijl hij er alles aan doet om fit te blijven. Hij lijkt geobsedeerd te zijn door een nieuwe - en enigszins verdacht gezonde levensstijl. Zijn vrouw vermoedt dat hij een affaire heeft. De twist komt echter aan het einde, wanneer haar ongezonde vermoedens helemaal op zijn kop worden gezet!

Inspirerende groei

De film is een van de meest bekeken commercials op YouTube in het eerste kwartaal van Nederland. Meer dan 1,1 miljoen mensen hebben de film bekeken. Het is de vierde film in de emotionele reeks van PLUS die duidelijk goed bij het Nederlandse publiek blijft hangen. De eerste drie haalden allemaal een eindplaats bij de Ster Gouden Loeki.

Volgende project