Vorige: Volgende:
Online Film

The Rain Project

Een ode aan de oneindige bron van Spa mineraalwater
Lees meer
Online Film

The Rain Project

Van aardrijkskundeles tot aansprekende content. Hoe vertel je het verhaal van de ondergrondse reis van één van de puurste mineraalwaters van Europa?

Als ode aan de oneindige bron van het natuurlijke mineraalwater van Spa – de regen-  bouwden we in het natuurgebied van Spa een installatie, die regen veranderde in licht, geluid en projecties.

  • Spa

  • Online Film

  • Consumptiegoederen

  • Mrt 2016

01.

Idee

Het natuurlijke mineraalwater van Spa wordt gebotteld in een stuk ongerepte natuur in de buurt van het Belgische stadje Spa. In dit gebied werken de grond en de natuur samen om elke druppel regen te transformeren tot een van de puurste mineraalwaters van Europa.

 

Als ode aan dit proces maakten we The Rain Project. Een installatie waarmee regendruppels getransformeerd werden tot prachtige geluiden en projecties, die weer terug op de natuur geprojecteerd werden. In een 2-minuut durende online film, die ook in de bioscoop werd vertoond, zien we de installatie aan het werk.

02.

Kijk achter de schermen

Neem een kijkje achter de schermen in dit ondersteunende materiaal dat we gelijktijdig met de hoofdfilm uitbrachten.

03.

De regen maakt muziek

Voor The Rain Project wilden we dat de regen zelf de componist van de muziek was. Om dit voor elkaar te krijgen plaatsten we watergevoelige triggers in het gebied van Spa. In deze film zie je hoe het geluid voor The Rain Project tot stand kwam.

Volgende project